Styrelsen

Sven Sturesson, ordförande
Efter att under flera år rest en hel del till olika länder i Afrika både i jobbet och privat så blev jag tillfrågad om jag ville bli ordförande i Helping Hand.
Har besökt Ngamwanza barncenter flera gånger och ser att man verkligen gör skillnad för utsatta barn vilket motiverar mig att fortsätta.
Isak Renstig, vice ordförande
Jan Palmkvist, kassör
Gunilla Nilsson, ledamot
Erik Forsberg, ledamot
Solidaritet kan vi aldrig få för mycket av och därför vill jag vara aktiv i Helping Hand. Att engagera sig i Helping Hand är ett bra sätt att göra världen lite bättre. Genom kontakter med NCSC vet jag att pengarna vi samlar in kommer fram och kommer till nytta för barnen. Hoppas att kunna besöka NCSC inom kort.
Maria Brännström, ledamot
Vid två tillfällen har jag besökt Ngamwanza. Första gången slogs jag dels av glädjen och omsorgen på NCSC, dels att barnen fick möjlighet till en annars oåtkomlig utbildning. När jag återvände sex år senare och möttes av samma uthålliga arbete bestämde jag mig: här vill jag bidra! Att på olika sätt få vara med och lägga grunden så att utsatta barn får utbildning är stort och helt avgörande för barnens framtid. Helping Hands arbete med att samla in medel är nödvändigt och gör stor skillnad. Skillnad för varje barn, varje dag - långsiktigt.
Maria Eknor Forssman, ledamot
Jag har haft förmånen att besöka NCSC vid två tillfällen. Bägge gångerna blev vi väl mottagna och det var fint att se hur väl arbetet bedrivs med barnen. Detta gjorde att jag ville fortsätta att engagera mig i Helping Hand. Min förhoppning är att vi ska kunna inspirera fler att bli medlemmar och att vi ska kunna samla in medel så att fler utsatta barn kan få ta del av allt det goda som NCSC gör!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.