Nyhetsbrev oktober 2019

Melvin 

Efter Melvins tragiska bortgång så blev det en väldigt tuff tid för framförallt barnen men även personalen på Ngamwanza. Den lokala styrelsen för Ngamwanza beslutade då att man skulle börja arbeta mer med barn och trauman. Ngamwanza skapade en Welfare Group tillsammans med barnens guardians med målet att varje barn ska känna att man blir uppmärksammad och hörd för den man är. Detta har varit extra viktigt under den senaste tiden. Personalen berättar att de upplever en stor positiv förändring hos barnen under den senaste tiden och att barnen har fått tillbaka glädjen igen.

Bussinsamling

Det är många som engagerar sig både ekonomiskt och praktisk för att Ngamwanza ska få en ny buss. TACK till alla er! Här kan ni följa utvecklingen som uppdateras löpande: https://helpinghand.nu/2019/10/bussinsamlingen-gar-framat/

Vill du vara med och stötta? Alla gåvor är välkomna.
Swisha din gåva till 123 326 66 24 och skriv ”Buss”

Julskyltning

Söndagen den 24/11 kl. 12 – 19 är det Julskyltning på Råå. Vi kommer att sälja lotter, kaffe och hemmatillverkade saker. Vi hoppas på en bra försäljning och vi tar tacksamt emot vinster till lotteriet (gärna kaffe, choklad och ljus och andra hemmalagade godsaker) Vill du vara med och bidra? Vill du hjälpa till och sälja lotter eller vill du vara med i Tomtetåget kl 18.00 iklädd lucialinne? Hör i så fall av dig till Maria Eknor Forssman. 

En grupp kvinnor träffas några gånger under hösten och tillverkar bl.a. tändsticksaskar, skallror och tändkottspåsar som vi säljer. Vill du vara med och tillverka och/eller sälja?

Har du andra idéer hur vi kan få ihop mer pengar till bussen, t.ex. sponsorer? Hör i så fall av dej till: Maria Eknor Forssman 0703 69 56 83 
maria.e.forssman@gmail.com     

Vänligen återkom så snart som möjligt dock senast den 8/11 om du kan bidra med vinster till julskyltningen.

Välgörenhetskväll

Boka redan nu in lördagen den 18/1 2020. Då kommer vi ha en Välgörenhetskväll i Helsingborg. Mer info kommer längre fram.