Nyhetsbrev mars 2021

”Our chicken house was built well again and the chickens are producing a lot of eggs.” berättar Lydiah i ett sms när flytten återigen kommer på tal. Såväl tupp, hönor som kycklingar har förstås följt med till de nya lokalerna där de fått ett eget hus. Det värps som aldrig förr, kycklingarna blir allt fler och äggen trängs i hönshuset. Barnen hjälper till med att både utfordra och att varsamt samla in äggen som kocken sedan tillagar och serverar. ”The children enjoyed a wonderful breakfast”, avslutar Lydiah sitt sms.

Läraren Purity vill skicka en särskild hälsning till er alla och tacka för att hon i höstas fick möjlighet att operera sin skadade fot. Purity är återställd, foten har läkt fint och hon är, som vi tidigare berättat, återigen tillbaka bland barnen och undervisningen. Precis där en lärare ska vara, helt enkelt!

Årsmöte 2021
Välkommen till årsmöte för Helping Hand! Som medlem och stödjare är du välkommen till Helping Hands årsmöte som i år genomförs digitalt.
Datum: söndag 21 mars
Tid: 14.00
Plats: digitalt, länk: https://meet.jit.si/HelpingHand
Länken fungerar bäst i webbläsaren Google Chrome eller via mobilapplikationen Jitsi.

Årsmöteshandlingarna är tillgängliga på vår hemsida www.helpinghand.nu och i detta utskick nedan (klicka på respektive länk för att läsa/ladda ner):

Verksamhetsberättelse
Dagordning
Revisionsberättelse
Stadgar
Ekonomisk redovisning 2020
Budgetförslag 2021

Glöm inte att betala din medlemsavgift på 200 SEK om du inte redan gjort det. Avgiften går till att täcka våra administrativa kostnader och genom att vara medlem så säkerställer du att vi kan ge 100% av alla övriga gåvor till barnen och verksamheten på Ngamwaza. Enklast är att swisha till 123 326 66 24. Det går också bra att betala in avgiften på bankgiro 5773-3438. Glöm inte ange ”medlem”, namn och gärna också mejl-adress. Endast medlemmar kan rösta. Varmt välkomna!

Gör din röst hörd! Under årsmötet väljs en styrelse för 2021. Föreslå gärna kandidater till styrelsen antingen före årsmötet till info@helpinghand.nu. eller under pågående möte. Tänk på att den du föreslår måste vara medlem i föreningen Helping Hand. Kanske ett skäl att så bli!