Ge en julklapp som gör skillnad på riktigt!

När du ger en julgåva genom Helping Hand bidrar du till en bättre värld. Alla våra julklappar är paketerade för att på olika sätt bidra till en ljusare framtid för barnen på Ngamwaza. Som alltid går gåvorna oavkortat till barnen.

Årets julklappar 

Skoluniform – 400 kr
Barnen på Ngamwaza använder skoluniformerna under hela året och flera av barnen använder även sina uniformer till vardags då det är ett av få plagg som de äger. Genom ditt bidrag ser du till att ett barn får ny skoluniform i början av nya året.

Nytt skolmaterial – 200 kr
Barnen behöver nya läroböcker, pennor och block som de kan använda i undervisningen. Din gåva bidrar till nytt skolmaterial för ett barn under ett år.

Extra kläder och stövlar – 200 kr
De flesta barnen äger inte många andra klädesplagg utöver skoluniformen. Din gåva bidrar till att ett barn får nya kläder och stövlar.

Sjukvårdsförsäkring – 200 kr
En sjukvårdsförsäkring bidrar till garanterad sjukvård, vilket innebär en stor trygghet för barnen och deras familjer. Din gåva bidrar till att ge ett barn tillgång till sjukvård under ett år.

Finansiering under ett år för ett barn som går vidare till Primary school – 1000 kr
På Ngamwaza får barnen undervisning upp till årskurs 4, därefter examineras de för att visa om de är redo att gå vidare till den statliga skolan. Skolan är gratis, men barnen behöver själva stå för kostnaden för skoluniform, skolmaterial och mat vilket är en stor utmaning för många. Din gåva bidrar till att täcka kostnaderna under ett år för ett barn.


Ngamwaza-paket – 1000 kr
Ett paket med samlade förnödenheter som alla skolbarn behöver innehåller: 

  • Skoluniform och skor
  • Skolmaterial
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Extra kläder och stövlar

Genom ditt bidrag täcks kostnaderna för dessa delar för ett barn under ett år.

Vill du hjälpa till? 
Swisha din gåva till 123 326 66 24 och skriv vilket paket du vill bidra till. Alla gåvor är välkomna.

Stort tack för din gåva!

Klicka gärna på bilderna för att ladda ner en pdf som går att skriva ut.

God jul!